Tietoa valmistajista
 
Maroma
 
Maroman laadukkaat tuotteet valmistetaan Aurovillessä, Länsi-Intiassa sijaitsevassa työyhteisössä. Työyhteisö muodostuu aikuisista, enimmäkseen naisista, joille tarjotaan puhtaan ja mukavan työympäristön lisäksi terveydenhuoltopalveluja, koulutusta ja ruokaa. 45% Maroman tuotosta sijoitetaan Aurovillen ja sen lähikylien kehitykseen. Maroman valmistamille tuotteille on myönnetty World Fair Trade organisaation (WFTO), Intian reilun kaupan foorumin (Fair Trade Forum of India) sekä IFRA:n (International fragrance association) sertifikaatit.
 

Hem Corporation
 
Melko nuoresta iästään huolimatta Hem Corporation on yksi tunnetuimmista Intialaisten suitsukkeiden valmistajista. Kaikki suitsukkeet ovat käsin tehtyjä, tiukan laadunvalvonnan alaisena. Hem kiinnittää erityisen paljon huomiota tuotteiden testaukseen ja kehitykseen saadakseen parhaan lopputuloksen.
 
Shrinivas Sugandhalaya (Satya)
 
Maailmalla yksi tunnetuimmista suitsukkeiden valmistajista. Kaikki yrityksen suitsukkeet valmistetaan käsin parhaista raaka-aineista lähes puolen vuosisadan ammattitaidolla. Maailmanlaajuista tunnustusta paljon saanut Nag champa suitsuke on tämän valmistajan ehdoton kestosuosikki.
 

Auroshikha
 
Laadukkaiden suitsukkeiden valmistaja Auroshikha on osa Sri Aurobindo Ashram -järjestöä (Pondicherry, India), joka tukee mm. koulutusta eteläisessä Intiassa. Kaikki heidän tuotteet valmistetaan IFRA:n (International Fragrance Association) säännösten mukaisesti. Auroshikha on tunnettu Intiassa ja muissa maissa tuotteiden ja palvelujen laadusta. Heidän tuotteita myydään yli 26 maassa ympäri maailman.

 
Goloka Seva Trust

 
Goloka Seva Trust tunnetaan maailmalla voittoa tavoittelemattomana yrityksenä, joka lahjoittaa tuotot hyväntekeväisyyteen. Suitsukkeet valmistetaan eteläisessä intiassa Bangaloressa. Goloka lahjoittaa toiminnallaan saatuja tuottoja mm. seuraaviin kohteisiin:
 
  • Akshaya Patra säätiö, joka jakaa keskipäivän ruoka-annoksia kouluttamattomille lapsille
  • Opetusta sekä ammatillista koulutusta Vrindavan leskille suitsukkeiden valmistuksessa
  • Köyhien opiskelijoiden avustus apurahoilla ja stipendeillä

Goloka Seva Trustin hienous on se, että 100% tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen samalla, kun sinä nautit laadukkaista Golokan tuoksuista.
 

Tuk Tuk Candles & Incenses

Tämän thaimaalais-italialaisen laadukkaiden tuoksutuotteiden valmistajan tuotteissa yhdistyvät kauniit värit, upea muoto ja hyvä tuoksu. Tuotteet on tehty parhaista raaka-aineista ja ne ovat IFRA:n ja SGS:än sertifioimia. Tuk Tuk toimii myös eettisesti vastuullisesti.