Maksutavat
Paytrail (verkkopankki-maksu)

Meillä voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia/Sp/Pop, sekä S-pankki.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän näkökulmasta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Verkkopankkimaksu kirjautuu tilillemme välittömästi ja tilaus postitetaan seuraavana postituspäivänä.
 
Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Miltä kuulostaisi turvallinen ostaminen verkossa ilman toistuvaa korttitietojen ja pankkitunnusten syöttämistä? Meillä se on nyt mahdollista! Lisäsimme maksutapavalikoimaamme Paytrail-tilin, joka tekee verkossa ostamisesta helpompaa. Kokeile ihmeessä! Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii:

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortit (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!


 
Tilisiirto (ennakkomaksu):

Jos jostain syystä haluat maksaa tilauksesi ennakkomaksuna tilisiirrolla, suosittelemme tilauksen tekemistä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu( a t )suitsukekauppa.fi Ennakkomaksutilaukset maksetaan etukäteen tilillemme, jonka jälkeen toimitamme tilauksen. Pidämme tuotteita varattuina kaksi viikkoa, jonka jälkeen palautamme tuotteet myyntiin jos maksua ei ole saapunut.

 
Postiennakko:

Emme toimita tuotteitamme postiennakolla. Toimintavuosiemme aikana lunastamattomia postiennakkolähetyksiä on palautunut lähettämöön lukematon määrä, joten päätimme lopettaa postiennakkolähetysten toimittamisen.